Scroll Top

Knjiga: Razvojna i pedagoška psihologija

Razvojna i pedagoška psihologija Knjiga

Autor: doc. dr Miloš Milošević

Kratki opis knjige: Oblasti razvojne i pedagoške psihologije odnose se na izučavanje komplementarnih procesa razvoja i učenja. Ovi procesi predstavljaju osnovu i cilj svakog procesa obrazovanja i vaspitanja, bio on smešten u porodični, školski, sportski ili širi društveni kontekst. Zbog toga je cilj ovog udžbenika pre svega razumevanje procesa razvoja i učenja, njihove uloge u procesu obrazovanja i vaspitanja kao i treninga, i primene ovih znanja u planiranju, programiranju i realizaciji razvojno prilagođene i pedagoški valjane prakse.

Udžbenik je namenjen pre svega studentima fizičkog vaspitanja i sporta, ali podjednako može biti koristan i svima onima koji se školuju i pripremaju za pedagoški i obrazovni rad sa decom i mladima, praktičarima iz oblasti sporta i fizičkog vaspitanja, i široj čitalačkoj publici koja se zanima za oblasti psihologije i sporta.

Iz svih ovih razloga autor je za potrebe FFKMS, jedinog fakulteta za sport na Univerzitetu Singidunum napisao ovaj udžbenik.

Možete preuzeti pdf verziju knjige na linku: https://singipedia.singidunum.ac.rs/izdanje/44311-razvojna-i-pedagoska-psihologija

Related Posts

Leave a comment